Mijn kamers

De B&B beschikt over 4 mooie stijlvolle kamers met de nodige faciliteiten die het voor iedereen toegankelijk maakt. De inspiratie voor de kamers komt van de 4 bruggen die in de directe omgeving elk hun waarde hebben. Zoals onze straat Molentje naar de Molentjesbrug leidt.


Op de bovenverdieping bevinden zich 2 gelijkwaardige kamers met verschillende kleur en accent. Dit is de Sifon- en Platheulebrug kamer die tevens als één gemeenschappelijke kamer kan gebruikt worden. Van hieruit heb je uitzicht op de wijde omgeving met zijn weilanden en vaarten. De bovenverdieping is te bereiken met de trap of lift.

Op de benedenverdieping bevindt zich de Jaxssens- en Molentjesbrug kamer die ook als gemeenschappelijke kamer kan gebruikt worden. Vanuit deze kamers kan je genieten van de tuin en het mooie landschap.

Bij het buitenkomen ben je ook beschermd tegen regen en wind om via deze weg de woon-en leefveranda te bereiken. Alle kamers worden verhuurd met ontbijt, de woon- en leefveranda doet dienst als ontbijtruimte.


Check- in: tussen 16h en 20h
Check- out: voor 10:00h